kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Backstage på en sommarteater

Publicerad 2017-07-03 08:33:27 i Allmänt,

Nu var det visst någon som plötsligt kom ihåg att hon har en youtube-kanal. Hehehe. Den har inte alls stått tom sedan typ november. I ALLA FALL, under gårdagens sommarteaterövning så sprang jag runt med kameran i högsta hugg och vloggade. Det var jättekul och jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. 
 
Ni får se den plats där jag spenderar den mesta av min tid just nu, Båskasvallen i Veikars. Ni får dessutom träffa några av min medskådespelare, se lite kläder, se hur kulisserna börjar se ut och se lite när vi övar scener. Vill man se allt detta i verkligheten sedan så är det fullt möjligt eftersom att vi har premiär på fredag! Men fram tills dess får ni nöja er med denna vackra vlogg: 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela