kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Pappa petar på saker i Paris + en härmande lillebror

Publicerad 2016-03-31 20:12:58 i Allmänt,

Jag kommer från en familj som har himla dålig humor. Och med himla dålig humor så menar jag humor som är så dålig att den blir bra. Jag har utstått dåliga ordvitsar, knasiga feltolkningar, konstiga bildförsök och mycket annat under min uppväxt och bilderna ni ser här under är ett exempel på min pappas (plus min brors) humor. Obs! han kom på idén helt själv, I had nothing to do with it.
 
 

Ny vlogg!

Publicerad 2016-03-31 19:03:03 i Allmänt,

Extra, extra, read all about it! Eller ja snarare se kanske. I alla fall så har jag gjort en till vlogg. Denna gång talar jag om vad som händer när en kamera kommer fram. Det är faktiskt väldigt roligt att göra videos och prata ut sina åsikter istället för att skriva hela tiden. Klart att jag tycker om att skriva (annars skulle det vara himla konstigt att ha en blogg) men jag känner att ni får se en annan sida av mig när jag vloggar. Så ready or not, här kommer min andra vlogg någonsin:  

New books!

Publicerad 2016-03-31 18:25:06 i Allmänt,

Har ju helt totalt glömt bort att visa upp min bokshopping från Parisresan (som det snart var en månad sedan). Det blev inte många böcker, men jag körde på kvalité över kvantitet den här gången. Helst skulle jag ju ha lämnat kvar i Shakespeare and company och bott där i några veckor, men här sitter jag nu i ett mulet Finland med mina böcker som enda tröst. 
 
Det som fick följa med hem var en klassiker (The old man and the sea, Hemingway), lite gott och blandat av Baudelaire och Shakespeare samt en tygkass, världens gulligaste diktpaket och en mystery box. Världens bästa bokhandel, utan tvekan. 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela