kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Busy like a bee

Publicerad 2016-10-30 15:55:19 i Allmänt,

Ojdå vad tomt det var här! Det är bara det att precis allt verkar hända på samma gång. Nu i veckan har jag skrivit två tenter, varit till Helsingfors och blivit intervjuad som luciakandidat, hållit musikstund samt redigareat en ny video till kanalen. Plus mycket till. Så min söndag har nu gått åt till att sova. Jag har saknat sömn. Men nu när jag har fått lite sömn så lär ni höra mer av mig. Jag kom på att jag inte har visat några bilder från Stickholmresan ännu så det ska jag ta och göra snart och så ska jag sätta mig ner och skriva om hur det är att vara en av Finlands Luciakandidater 2016! Så mycket roligt och så lite tid, håll ut! Så länge kan ni ju avnjuta dessa fantastiska *hosthost* snaps från min dag i Helsingfors. 
 
 

Snart i en radio nära dig

Publicerad 2016-10-25 17:39:45 i Allmänt,

Jag förstår nog egentligen inte själv hur mycket mitt blogginlägg om demisexualitet har spridits. Jag är dessutom förvånad över att det har väckt så mycket diskussioner och reaktioner och att folk tycker att det är så nytt och intressant. Det ända jag ville med mitt inlägg var ju egentligen att sprida kunskap om demisexualitet och det fick jag ju verkligen göra. Och det är ju helt fantastiskt hur mycket uppmärksamhet lilla jag fick för det! Det om något visar väl att bloggare behövs.

Idag gjorde jag min första radiointervju någonsin. Jag var så himla nervös före, men när jag gick in på yle i Jakobstad så försvann all nervositet. Jag blev förväntansfull och taggad istället. Jag blev intervjuad av X3M och det kommer att sändas på Myteriet om några dagar. Vi talade kring begreppet demisexualitet, förhållanden och kommentarer jag har fått. Och jag insåg hur roligt det är att prata i radio. Så nu finns jag att höras i en radio nära dig inom kort. Ni kan ju hojta till när ni har hört det.

Jag - I egen hög person

Publicerad 2016-10-24 22:31:51 i Allmänt,

Jag är tillbaka från mitt blogghöstlov! Att jag tog några dagar "ledigt" från sociala medier kan ju bero på att jag har varit i "uutlandi" som man skulle säga här i trakten. Jag och min familj unnade oss en höstlovsresa till Stockholm för att hälsa på min faster och det var så skönt att komma bort lite. Jag passade på att njuta så mycket att det inte blev någon vlogg som jag hade tänkt mig från början. Men misströsta icke! Jag har ju fortfarande tagit lite bilder som snart får se dagens ljus. Jag ville liksom bara få vara för en gångs skull och slippa tänka på att dokumentera allt. Och då menar jag allt. Är jag utrustad med kameran 24/7 så ska jag dokumentera allt från nyckelpigor till skärpkorgar så det var skönt att ha en liten paus. 
 
Men nu är jag hemma i Jakobstad och fortsätter mitt studieliv som vanligt. Eller nästan då. Jag missar nämligen en dag här när jag ska till Helsingfors och intervjuas som Luciakandidat. Men det hör väl studielivet till. Vad gör en bloggare som jag nu då kan ni ju undra. Ja, denna bloggare äter dipp och packar upp och ner iklädd omatchande kläder samtidigt som hon rappar KAJs låt Kom ti byin och dansar en konstig dans som resulterar i blåmärken på armbågarna när hon slår i väggen i sitt trånga kök. Dessutom lyxar jag till det med ansiktsmask för jag är ju ändå Luciakandidat. 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela