kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Long time no see

Publicerad 2015-07-29 22:37:55 i Allmänt,

Har haft en supermysig kväll med mina saknade vänner Lotta, Julieth, Emilia och Nette. Länge sedan sist och en del har ju hänt så vi bakade kladdkaka, chillade och flummade sådär som bara vi kan. Dessutom fick vi ju träffa Julieths nya "friar" (som fammo sku ha sagt). Han fick godkänt av oss kan jag ju meddela. En kväll full av dålig humor, skratt och kako är ju aldrig fel. Det gör vi snart om!
I brist på bilder från ikväll så får ni lite från mitt arkiv.

I´m the best sister ever

Publicerad 2015-07-29 17:26:26 i Allmänt,

Fick smått panik igår när jag kom på att det är min lillebrors födelsedag idag och jag hade glömt bort att köpa någon present. Så efter yogan idag blev det att fara i ilfart till citymarket och hitta något. Fick världens bästa idé (om jag får säga det själv). Så när jag kom hem så satte jag min plan i verket. Jag hade köpt mountain dew, doritos (hans favoriter) och Hobbit trilogin. Jag gömde allt skilt med små lappar så han skulle få gå på en liten skattjakt. Var det fem eller femton han fyllde? 
 
Dessutom så härmade jag slenderman-stilen på lapparna för jag vet hur nördig han är (alltså lika nördig som mig). Jag tror att min skattjakt uppskattades. Doritosen är i alla fall uppätna. Allt för att underlätta hans spelande. 
Grattis bästa bror!
 

De draaar

Publicerad 2015-07-29 14:42:38 i Allmänt,

I måndags var det dags för "the social event of the year" som jag så fint kallade det. Det vill säga vår årliga släktfest i min fasters sommarstuga. Varje år äter vi oss alldeles för mätta, spelar uno tills alla är arga på alla (vi är dåliga förlorare och vinnare) och viktigast: vi har vår årliga boule-turnering.
 
Jag tävlar alltid tillsammans med min kusin. Tyvärr lyckas vi ju alltid komma sist varje år. Men vi birdar i alla fall med musik och de snyggaste lagnamnen. I år hette vi Kevin ovh Bob. Som vanligt så var det min pappa och faster som tog hem vinsten. De gick under det klyftiga namnet TWTIA (the winner takes it all). Sedan grillade vi korv som nattmat innan alla for hem. Mätta och glada rullade vi hemåt. Man har nog aldrig tråkigt med min släkt i alla fall!
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela