kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Hur gammal är jag egentligen?

Publicerad 2014-09-30 20:27:35 i Allmänt,

Idag for jag iväg på "jobb" som ledare inom Powerclub. Vi fick vara med när några scenkonstelever från novia höll en slags "workshop" för våra barn. Jag tror att jag var barnsligast där. Barnen verkade ha mindre energi än vad jag hade. Jag älskar när det är tillåtet att fjanta mig. Vi lekte lekar och dansade och gjorde allt möjligt roligt. Man skulle vilja gå på scenkonstlinjen bara för att utbildningen verkar vara så himla rolig. Problemet är bara att det är inte det jag vill göra sedan efter utbildningen. Men nu orkar jag inte tänka på det för det är lååångt in i framtiden. Eller minder än ett år.... hjälp....
 

Tuesday

Publicerad 2014-09-30 08:55:45 i

Att vakna utan väckarklocka är så himla skönt. Förutom att man får panik en stund då man tror att man har försovit sig. Det hade jag inte. Jag har sovmorgon så då passade jag på att fixa en smoothie och titta på Modern Family. Skön morgon. 
Jag har bara en moddelektion idag och sen ska hela skolan på en föreläsning om skärmberoende. Så dagen borde inte vara så lång. Glad tisdag!

Lokalproducerat pjas

Publicerad 2014-09-29 19:23:47 i

Efter min sånglektion kom pappa efter mig. Han hade varit efter KAJs nya skiva till anttila så vi körde runt med feelislåtar på högsta volym. Vi passade också på att fara och övningsköra liiite till söderfjärden. Vi tänkte att det kanske inte finns så många människor att krocka med där. Så nu kan jag få igång bilen, lägga i ettan och köra iväg. Ganska stolt faktiskt.
Efter att ha lyssnat på KAJs nya skiva är humöret på topp. Man undrar var de får allt ifrån. Favoriten är nog Bodil tvistar med benprotes. Skivan lär gå på repeat i några veckor nu...


Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela