kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Pizza är alltid en bra idé

Publicerad 2016-09-29 22:16:52 i Allmänt,

Alltså ni förstår inte hur mycket jag älskar pizza. Jag skulle kunna gifta mig med en pizza, äta upp den, hamna i fängelse för mord och det skulle vara värt det. Mitt stora problem just nu är ju då att jag inte har någon ugn att laga min egen pizza i. Nu kanske någon säger "Men Cajsa, du kan ju faktiskt traska iväg till en Pizzeria!" Ja kära du, det kan jag. Men försök göra det ofta med en studerandebudget. Men nu är det ju så fantastiskt att jag har vänner som har ugn som bor inom gångavstånd från mig. Så ikväll våldgästade jag Maria (hon var med på noterna så det var inte så våldsamt) och vi lyxade till denna regniga torsdagskväll. Det blev så gott och nu har jag en frys full med pizzarester! Gissa vem som är glad. Alla skulle behöva få äta pizza en sådan här regnig kväll efter en lång skoldag. Även om det är lite för mycket ost på pizza för att en laktosintolerant ska må helt bra så är det värt det. Med pizza är det alltid värt det. 
 

En sån dag

Publicerad 2016-09-29 15:26:38 i Allmänt,

Alltså hörni jag vet inte hur jag har orkat idag. Det enda jag har fått i mig idag är en riskaka och några chokladbitar och då har jag varit i Campus sedan 08.30 till någon gång över fem. Vi har bland annat diskuterat teorier, suttit i tre timmar och skrivit en uppgift som ska in idag och lärt oss om hur man kontaktar socialen. Energin var kanske lite låg när jag och Bella skulle skriva vår uppsats, men så länge det finns choklad, youtube och skratt så går allt bra. Det är tur att man i alla fall kan skämta när koncentrationen flyger iväg lika lätt som popcornen äts upp innan filmen börjar. Men vi blev klara! trots några mental breakdowns, sångstunder och dålig humor. Här ska firas med att äta mat. Jag har saknat mat. 
 
 
 

Årets bästa premiär

Publicerad 2016-09-28 22:27:00 i Allmänt,

Ni som inte är flitiga TV-tittare så vet kanske inte vad ni har missat ikväll. Jag och Nina har taggat inför kvällens premiär hela veckan. Det var nämligen dags för säsongsstarten av Bonde söker fru! Kalla det medelåldersprogram, kalla oss töntar, det är ändå höstens ultimata mysprogram och jag älskar det oavsett. Så vi laddade upp med diverse godsaker och inväntade ivrigt höstens mest efterlängtade program. Det verkar vara ganska spännande bönder i år, även om vi inte riktigt förstod varför de väljer att följa vissa bönder medan vissa mer intressantare får klara sig själva. Men man kan inte få allt. Plus att en bonde hade söta grisar så det är lugnt. Sedan fick vi panik när vi kom på att vi kommer att missa nästa veckas avsnitt när vi är på höstens första sitz. Tror ni att man får straff om man ser på Bonde söker fru under en sitz?
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela