kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Tank om man vore lika entusiastisk som Dean...

Publicerad 2015-08-30 20:19:00 i Allmänt,

Alltså nu ska ni få se min absoluta favoritbilder från Harry Potter filmerna!
Håll i er nu:
 
Alltså att någon kan vara så entusiastisk över folk som flyger runt på kvastar och kastar klot genom ringar är ju bara fantastiskt. För er mugglare  (icke magiska människor aka folk utan förkärlek för Harry Potter) så kan jag berätta att det Dean är så entusiastisk över är trollkarlsvarianten av fotboll. Bara se på glädjen i hans ögon! Jag tror att världen skulle vara en mycket bättre plats om folk skulle vara lika entusiastiska för viktoga frågor som Dean är för quidditch. Det var min lilla kvällsfundering, tack för mig.

Släktkalas

Publicerad 2015-08-30 17:06:59 i Allmänt,

Denna fina söndag har spenderats i Vallvik på släktkalas. Det var nämligen min Kusin Mette som fyllde hela 10 år så grattis till henne! Mycket god mat och goda tårtor har vi fått och dessutom fick vi träffa alla söta djur de har. Riktigt mysigt kalas ute på landet!
 

Hemma över helgen

Publicerad 2015-08-30 16:33:38 i Allmänt,

I fredags (efter att jag nästan somnat på soffan i lägenheten) så körde jag hem till kära Korsholm för att njuta av att någon annan lagar mat och håller koll på mig. Hade inga större planer utan har mest bara varit med min familj, gått en sväng i smedsby med Lotta och varit ett varv på loppis. Plus att jag har fått se min älskade katt igen! Det är nog det bästa med att komma hem. Vi passade på att vara ute en stund och fota när det ändå var så fint väder. Nu drar jag snart iväg till Jakobstad igen frö min första riktiga vecka på Åbo Akademi!
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela