kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

DJ:n som bor i mitt huvud får vänligen hålla tyst...

Publicerad 2015-03-21 18:16:06 i Allmänt,

Det skulle vara mycket lättare att skriva studenten om man var lite mindre lättpåverkad av låtar. Jag har konstant över 20 låtar som spelas i mitt huvud och det kan bli lite irriterande. Plus att om någon ens bara sjunger två ord av en viss låt så går jag själv en stund senare och nynnar på den. Så, att skriva studenten är inte världens lättaste sak då. Varje gång vi sätter oss i salen så blir det ju knäpptyst och enda som hörs är pennor som skrapar mot konceptpapper. Det enda jag vill göra är att ställa mig upp och skrika; IT'S THE CIIIIIIRCLE OF LIIIIFE!!!!! min dröm skulle ju vara att alla hänger med och körar: AND IT MOVES US AAAAAALL! (but let's face it, that ain't gonna happen).
Men, man lär sig att leva med en dramatisk musikalhjärna som mer än hjärna kommer ihåg texten till alla disneylåtar som någonsin har skrivits. Bättre skulle ju vara om den kom ihåg det jag faktiskt har försökt lära mig. Nåja, alla med sitt.
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela