kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Space Oddity

Publicerad 2016-10-13 20:44:07 i Allmänt,

Oj, ikväll lönade det sig verkligen att vara studerande i Campus Allegro när nejdens musikskolor stämde upp till en fantastisk konsert. För när man studerar i Campus så fick man denna fantastiska kulturupplevelse för specialpriset 0,00€. Gissa om vi var glada att vi utnyttjat vår studerandestatus. Konserten gick under namnet Space Oddity och både gamla och nya klassiker framfördes av unga solister. Allt från Disney till David Bowie stod på programmet och med en hel symfoniorkester så kan det inte bli fel. Plus att Schaumansalen verkligen gör en sådan här konsert rättvisa. Jag slogs av hur länge sedan det var jag faktiskt hade varit på konsert och som jag har saknat det. Solisterna var underbart duktiga och Korsholmshjärtat klappade lite extra starkt efter två sånger. Dock känner man ju sig alltid dålig efter att ha hört så unga och bra solister och jag kan inte hjälpa att tänka "varför är folk som är yngre än mig så mycket bättre än jag?". Men det är ett litet pris man får betala. Tack, alla inblandade för en underbar konsert!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela