kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Oscarn för bästa sparkcykel går till...

Publicerad 2016-10-01 18:13:06 i Allmänt,

Ännu en lång vecka är över och jag sitter hemma i Korsholm och halvsover. Den här veckan har ändå varit otroligt rolig trots att det har varit mycket. Vi har ju fått vara i en lekpark en dag och gjort skuggteater en annan. Skuggteater stod på schemat igår och det var nog det roligaste vi gjorde på hela veckan. Jag fick till och med spela rollen som sparkcykel. Nu vet jag inte hur mycket inlevelse och djup jag gav rollen men det gick väl bra ändå. Nu sitter jag och vilar upp mig för att vara taggad på nästa vecka när babyrytmik och höstens första sitz står på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela