kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Another Christmas

Publicerad 2016-12-27 15:15:02 i Allmänt,

Hoppas ni inte tror att jag gått under av julmat eller dylikt. Det har jag inte. Men jag befinner mig i något slags post-lucia koma och allt jag har energi till är att sova, sova och sova, för att sedan vakna upp och äta. Spoiler: sedan går jag och sover igen. Men nu börjar jag så småningom komma ur min vinter och sociala-medier dvala för att inse att jag knappt tagit några bilder alls under mina Luciaäventyr. Suck. Vart var jag påväg med det här inlägget?
 
Julen är, som ni kanske har märkt; över och min jul såg ut som den alltid gör. Julbord efter julbord, tomtar och julsånger. Så som julen ska vara alltså. Det blev en jul utan kamera för min del och det har varit så otroligt skönt att inte behöva oroa sig för att inte få varenda millisekund på bild. Dock betyder ju det att jag inte har så många bilder att bjuda på från min julhelg så ni får bara tro på mig när jag säger att den har varit bra. Jag fick en ugn i julklapp, hur toppar man det? Nu har jag dessutom lite kompisreunion, mellandagsshopping och ett sista lussande att se fram emot innan jag beger mig tillbaka till Jakobstad. Sammanfattningsvis, jag lever och mår bra. Nu ska ni dessutom få de ända bilderna jag tog under min Helsingforsvistelse. Se på dem som en julklapp från mig till er. Varsågoda. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela