kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Studiekväll

Publicerad 2016-10-10 21:40:03 i Allmänt,

Det här med att studera hemma går inte jättebra. Det finns liksom alltid något annat man kan göra istället. Så ikväll kände vi att vi behövde dra oss iväg och studera på ett annat ställe. Så jag, Nina och Bella träffades utanför Majs Café, men det var stängt, så efter att ha försökt hitta andra caféer som var kvällsöppna och studievänliga så gick vi till Fredrikas. Det blev kanske inte så mycket studerande, men desto mer intressanta diskussioner. Och de behövs också. Nu har jag i alla fall börjat på en uppgift. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela