kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Sökes: Gröna fingrar

Publicerad 2016-01-30 22:28:59 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men helt plötsligt har jag TRE gröna, levande växter i min lägenhet. Jag som brukar ta livet av kaktusar. Nå den ena har jag haft sedan typ september och den lever ännu så den kan jag väl strunta i. Men jag fick ett infall här i veckan och köpte en krysantemum i kruka. Efter några googlingar kom jag fram till att den ska kunna blomma i fyra veckor till. Nu är vi inne på femte dagen och den lever ännu. Jag kallar det en vinst. Sedan köpte jag en bukett vita nejlikor åt mig själv för att pynta till det lite i helgen. Dock lever jag nu i skräck för att jag ska vakna en dag och de skulle hänga livlöst över kanten på vasen. Det har inte hänt ännu, men man vet aldrig. Det var det som hände mina tulpaner förra veckan...
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela