kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Oscars Update

Publicerad 2016-02-29 04:11:14 i

Klockan börjar nu närms sig 6 på morgonen och jag sitter vaken i en buss. Anledningen? OSCARSGALAN!

Jag kan dock meddela att det är ganska problematiskt att hänga med i galan när man endast är utrustad med telefon och inte hittade någon sida som streamar till telefoner. Så här sitter jag nu och följer #oscars slaviskt på twitter. Får i alla fall reaktionerna på det som händer. Att förstå vad som faktiskt händer är lite svårare. 

Egentligen borde jag väl ta mitt förnuft till fånga och försöka sova istället för att hålla koll på twitter. Men jag är snart inne på tredje timmen och vid dethär laget har ögonen fastnat på skärmen. Plus att det närmar sig Leos kategori så skam den som ger sig nu.

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela