kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Montaione

Publicerad 2016-06-30 21:27:28 i Allmänt,

Under Italienresan bodde vi alltså i den lilla byn Montaione som ligger i den Toscanska landsbygden. Litet, charmigt, och tillräckligt nära större civilisation. Alltså perfekt läge för vår turistande släkt. Märk väl att det inte uttalas som Montai ett på engelska. 
 
Staden har en äldre del som är precis sådär idyllisk och gullig som italienska byar ska vara, för att inte tala om att man får otroligt god glass där. Inte så mycket shoppingmöjligheter (om man bortser från coop), men det störde inte någonstans eftersom att man lätt kan ta sig till lite större städer som Pisa och Florens. Kanske inte den bästa byn att bara turista i, men himla skön att bo i. Byn får fyra av fem lutande torn.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela