kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Cajsas fantastiska studietips! del 2

Publicerad 2016-04-29 18:11:00 i Allmänt,

Jag tänker vi drar en till Cajsas fantastiska studietips efter att jag faktsikt har varit nästan duktig idag. Jag steg i alla fall upp före kl. 12.00. Det, kära vänner, kallar jag självdisciplin. Så här kommer nu lite steg-för-steg tips för hur ni kan få färdigt en uppgift innan deadline, ifall ni råkar vara lite sent ute. 
 
 1. Vänta tills du har cirka 24 timmar på er innan deadline, eftersom att ju längre du väntar, desto äldre och smartare blir du. 
 2. Kom överens med dig själv att du varken får äta eller duscha tills du har skrivit färdigt uppsatsen. Detta motiverar dig nämligen att bli klar snabbare. 
 3. Se på några avsnitt Friends före du börjar skriva den i detta fall femsidiga uppsatsen så att du får lite extra panikmotivation. 
 4. Sätt dig sedan ner och skumma igenom den obligatoriska litteraturen medan paniken stiger eftersom du inte förstår varför författaren av boken du panikläser menar att förlossningar och musik hör ihop. 
 5. Skriv sedan snabbt ihop några sidor medan du stundvis både gråter oh skrattar eftersom att du flummar så hårt att du inte ens förstår dig själv. 
 6. Efter att du har suttit och stirrat in i en vägg och tänkt på hur mycket det faktiskt ryms i Mary Poppins väska så tar du ett online ADHD test för att ha någonting att skylla på när du inte lämnar in uppgiften i tid.
 7. Ge upp när alla test du tar kommer fram till att du inte har ADHD. 
 8. Rätta till de flummigaste delarna i din uppsats och skriv sedan en sida till samtidigt som du testar alla nya snapchatfilter som har kommit. 
 9. Lägg sedan ner telefonen och försök fokusera inför sista sidan. 
 10. Lägg ner ukulelen som av någon anledning har krupit upp i din famn och kom ihåg att du alltid kan lära dig att spela Eye of the tiger senare. 
 11. Märk nu att du har stavat en författares namn fel på varenda ställe i den nu fyra sidor långa uppsatsen, samt skrivit deghem istället för daghem. 
 12. Skriv färdig och lämna in efter att nästan ha fått ett nervöst samanbrott eftersom att hälften av allt du skrivit är helt obegripligt så att du tvingats ändra om saker. 
 
Sådär nu har du skrivit en prima uppsats innan deadline! OBS, denna metod ersätter inte riktiga metoder såsom bra tidsplanering och förberedelse. 
*This tutorial was not in any way inspired by real events*
 
 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela