kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Hur gammal är jag egentligen?

Publicerad 2014-09-30 20:27:35 i Allmänt,

Idag for jag iväg på "jobb" som ledare inom Powerclub. Vi fick vara med när några scenkonstelever från novia höll en slags "workshop" för våra barn. Jag tror att jag var barnsligast där. Barnen verkade ha mindre energi än vad jag hade. Jag älskar när det är tillåtet att fjanta mig. Vi lekte lekar och dansade och gjorde allt möjligt roligt. Man skulle vilja gå på scenkonstlinjen bara för att utbildningen verkar vara så himla rolig. Problemet är bara att det är inte det jag vill göra sedan efter utbildningen. Men nu orkar jag inte tänka på det för det är lååångt in i framtiden. Eller minder än ett år.... hjälp....
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela