kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Pizza är alltid en bra idé

Publicerad 2016-09-29 22:16:52 i Allmänt,

Alltså ni förstår inte hur mycket jag älskar pizza. Jag skulle kunna gifta mig med en pizza, äta upp den, hamna i fängelse för mord och det skulle vara värt det. Mitt stora problem just nu är ju då att jag inte har någon ugn att laga min egen pizza i. Nu kanske någon säger "Men Cajsa, du kan ju faktiskt traska iväg till en Pizzeria!" Ja kära du, det kan jag. Men försök göra det ofta med en studerandebudget. Men nu är det ju så fantastiskt att jag har vänner som har ugn som bor inom gångavstånd från mig. Så ikväll våldgästade jag Maria (hon var med på noterna så det var inte så våldsamt) och vi lyxade till denna regniga torsdagskväll. Det blev så gott och nu har jag en frys full med pizzarester! Gissa vem som är glad. Alla skulle behöva få äta pizza en sådan här regnig kväll efter en lång skoldag. Även om det är lite för mycket ost på pizza för att en laktosintolerant ska må helt bra så är det värt det. Med pizza är det alltid värt det. 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela