kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

En liten halvtaskig life-update

Publicerad 2017-02-23 20:14:04 i Allmänt,

Jag är liksom ganska trött. Tycker att jag har spenderat mer tid än vad man borde i Campus Allegro. När jag ser på schemat nu i efterhand så kan man ju tycka att jag inte borde vara så slut eftersom att vi inte har haft mer än vanligt. Men kanske jag har en orsak att vara trött när jag fortfarande har en förkylning som spökar och gör så att min andning är ungefär lika bra som en medelålders kråka med astma. Plus det så lyckades jag ju nästan hugga av mig tummen när jag hjälpte pappa att skiva potatis. Sedan lyckades jag fastna i min jacka idag och riva upp såret igen. Precis före min gitarrlektion. Så jag tvingades spela gitarr med en omplåstrad tumme. Så jag kanske är ursäktad för lite trötthet.
 
Annars så händer det liksom inte så mycket i mitt liv just nu. Jag mårar mest å påå som Ted&Kaj skulle säga. Om det finns någon podcast som får en att återfå livsglädjen så är det den. Det är ingen skillnad hur trött jag är, botemedlet är Ted&Kaj podden. Den hjälpte mig i alla fall att komma hem i tisdags efter att ha spenderat 8 timmar i skolan. Om man bortser från då jag och Nina sprang ut och köpte chocklad. Det hjälpte också livsglädjen på traven. Det är tur att jag får sportlov nu. Eller "läsledigt" som det egentligen heter. Då kanske ni får en lite gladare bloggare som inte bittert sitter och klagar över förkylningar och tummsår och bara har Ted&Kaj och choklad att roa sig med. Förhoppningsvis kommer jag ut ur den rollen efter några dagar av vila. 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela