kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Busy like a bee

Publicerad 2016-10-30 15:55:19 i Allmänt,

Ojdå vad tomt det var här! Det är bara det att precis allt verkar hända på samma gång. Nu i veckan har jag skrivit två tenter, varit till Helsingfors och blivit intervjuad som luciakandidat, hållit musikstund samt redigareat en ny video till kanalen. Plus mycket till. Så min söndag har nu gått åt till att sova. Jag har saknat sömn. Men nu när jag har fått lite sömn så lär ni höra mer av mig. Jag kom på att jag inte har visat några bilder från Stickholmresan ännu så det ska jag ta och göra snart och så ska jag sätta mig ner och skriva om hur det är att vara en av Finlands Luciakandidater 2016! Så mycket roligt och så lite tid, håll ut! Så länge kan ni ju avnjuta dessa fantastiska *hosthost* snaps från min dag i Helsingfors. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela