kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Gitarrer, tenter och nytvättat hår

Publicerad 2016-09-25 20:20:03 i Allmänt,

Är nu äntligen framme i Jeppis efter en otroligt kort helg hemma i Smedsby. Det känns knappt som om jag hann göra någonting alls. Men ett biobesök och en sväng till simhallen blev det i alla fall. Nu sitter jag bara och plinkar på gitarren med nytvättat fluffhår och mjukisbyxor, så skönt. Det är så roligt att spela gitarr nu när vi börjar lära oss lite mer avancerade ackord och olika sätt att ta dem på. Så småningom har vi dessutom instrumentaltent så man kan ju aldrig förbereda sig för mycket. Nu är jag äntligen tacksam för alla år jag har spenderat i musikinstitutet. När man vet hur nervös man kan vara inför nivåprov två i piano (och hur nervös man är när de säger att man just och just klarade av prima vista-spelandet) så känns inte en tent i nybörjargitarr så farligt. Här kan jag i alla fall fylla i med rösten om jag tappar något ackord. Nu ska jag plinka vidare, ha en bra söndagskväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela