kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Kaffia

Publicerad 2016-10-04 21:07:18 i Allmänt,

Alltså tacka vet jag kvällsöppna kaféer. Om det är något vi har brist på här i trakten så är det det. Och just ikväll var det verkligen ett kvällsöppet kafé vi behövde. Efter en väldigt misslyckad utflykt till Nykarleby (se föregående inlägg) så bestämde vi oss för att pröva Jakobstads nyhet i kaféväg, nämligen Kaffia. 
 
Det var ett av de mysigaste kaféer jag någonsin har besökt. Det var litet, men man fick ändå sitta för sig själv. Inredningen tilltalade mig verkligen, det var nytt blandat med gammalt och levande ljus överallt. Och kaffet var så gott. Som den koffeinälskaren jag är så var det ju självklart att man dricker kaffe även på kvällen. Mina vänner tänkte inte så, men även teet och den varma kakaon såg otroligt goda ut. Så detta lär även det bli ett av våra stammisställen. Jakobstad kan det här med kaféer. 
 

Kommentarer

Postat av: Hemma Hos Felicia

Publicerad 2016-10-05 15:21:02

Jag var där idag, deras kaffe var supergott!! :)

Svar: Visst var det? 😊
Cajsa Sundqvist

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela