kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

WHO AM I???

Publicerad 2016-11-19 08:47:04 i Allmänt,

Mina närmaste vet att jag har genomgått en liten personlig identitetskris. Av en väldigt svår sort, if I may add. Åtminstone av det nördiga slaget. För er Potterheads kan jag ju meddela att det är så att jag har varit en stolt Hufflepuff i ungefär 3-4 år och jag har trivts som fisken i vattnet. MEN NU! Jag vet inte längre vem jag är. I somras tog jag åter igen Pottermores sorting quiz och till min stora förfäran så blev jag GRYFFINDOR! jag är i chock. Så då bestämde jag mig för att för en gång för alla ta reda på vem jag är. Och det ska ni få ta del av! I min senaste video tar vi en djupdykning i Pottermore, min personlighet och nörderier! Kolla, få svar på en mängd frågor och enjoy!
 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2016-11-19 08:56:58

Stolt hufflepuffare här!! :) jag förstår din förvirring! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela