kalascajsa.blogg.se

Välkommen till en tjugoettårig finländares lilla blogg! Studerar till barnträdgårdslärare, ser för mycket på film och äter för mycket popcorn för mitt eget bästa. Har ett litet behov av att berätta mina allmänt vanliga vardagsäventyr åt världen och hoppas att någon vill läsa.

Måndagar är inte så illa

Publicerad 2015-04-21 15:26:23 i Allmänt,

Oj, igår förlängde vi nog livet med åtminstone 50 år av allt skratt. Det började med cykelpicknick med Lotta och Etta på en brygga i stan. Vi åt, skrattade och njöt av solen. Satt säker i två och en halv timme i det underbara vårvädret. 
 
Senare blev vi kontaktade av Nette och Anton som ville hitta på något kul så vi styrde iväg med cyklarna mot Nette och hängde där en stund. Man kan nog inte ha tråkigt med dessa människor. Under kvällens lopp hann vi gå runt i stan, hamna in på konstiga samtalsämnen, köra runt på vasklot och ta fantastiska bilder. Konstigt nog var det inte ens kallt och hela Vasa hade en slags för tidig sommarkvällskänsla. Det blev en helt awesome kväll med awesome människor så det måste göras om!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Sundqvist

Jag är tjugo år, bor i Finland men pratar svenska. Funderar över de konstigaste sakerna mest hela tiden och gör lite videos på Youtube emellanåt. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela